Testautomatisering

De Testautomatisering experts richten zich naast de tooling en techniek op kwaliteit. Zij zijn de verbindende factor tussen business en techniek.
Onze consultants onderscheiden zich door hun betrokkenheid en de wijze waarop ze meedenken met de klant om uiteindelijk een kwalitatief hoogwaardig eindproduct op te kunnen leveren. Klanten krijgen van ons kwaliteit wat uiteindelijk kwaliteit oplevert.

Wanneer heb je kwalitatief goede Software?

Kwaliteit is het sleutelwoord als het gaat om testautomatisering. De Testautomatisering experts uit onze community bepalen geen kwaliteit maar borgen kwaliteit. Ook wel bekend als Quality Assurance.

Wij helpen klanten bij het bepalen van de kwaliteit van software door vroeg in het proces betrokken te raken. Samen denken we na over de eisen en wensen waaraan de software moet voldoen. Door vooraf goed na te denken over aan welke eisen en wensen de software moet voldoen geef je betekenis aan de definitie ‘kwaliteit’.

Maar ook tijdens het software development lifecycle blijven wij kijken naar hoe de kwaliteit verhoogd kan worden. Ons doel is om de klant te helpen aan software die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.

Toegevoegde waarde Pong

Uitvoerend advies op het gebied van test automatisering

  • Wij kijken en denken mee in het beginstadium van de te ontwikkelen software om met de klant de definitie van kwaliteit scherp te stellen.
  • Wij geven advies op het gebied van testaanpak
    • hoe kan de software continu geautomatiseerd getest worden?
    • met behulp van welke tooling?
  • Wij realiseren de gekozen testaanpak om uiteindelijk te komen tot kwalitatief goede software die aansluit bij de verwachtingen van de klant.
Pong Testautomatisering

Wat kenmerkt de Ponger

Testconsultants met focus op Testautomatisering

  • Consultants zijn experts op gebied van test automatisering. Zij hebben brede tooling & techniek kennis en zijn ervaren in verschillende branches. Deze kennis en ervaring is en blijft continu in ontwikkeling
  • Door de brede kennis en ervaring zijn zij in staat om een maatwerk advies te kunnen geven op gebied van test automatisering.
  • Naast het advies hebben de consultants ook hands-on ervaring met test automatisering waardoor zij het advies ook direct kunnen uitvoeren.
Rik zittend op leuning bank bij tafelvoetbal

WhatsApp met Rik

Wil je in contact komen met onze Community Manager? Stuur dan direct een WhatsApp naar Rik!