Company Meeting

19 Sep 2019 | Wanita Bajnath

Op donderdag 19 september 2019 heeft Pong haar 2e company meeting van het jaar georganiseerd bij restaurant & wijnbar Glaswerk met aansluitend een heerlijk verrassingsdiner. 

Pong is continu bezig met groei en ontwikkeling van zowel de organisatie als haar professionals. Er is echter altijd ruimte voor verbetering. Op deze dag zijn de professionals weer helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen binnen Pong.
 
Testautomatisering en geautomatiseerd testen beginnen langzamerhand een “must-have” te worden binnen de testwereld. Sharita Jhagroe, Business Unit Manager van de unit “Pong Testvision” zorgt er samen met haar testers voor dat zij zich continu blijven ontwikkelingen op het gebied van testing. Zo zijn ze onlangs Selenium gecertificeerd en volgen zij momenteel de opleiding Certified Data & Analytics Tester”.

Ook de unit “Pong Data & Analytics” blijft groeien. Business Unit Manager Daan Bakboord voelt zich uitgedaagd om diverse samenwerkingen aan te gaan met Data gedreven technologie organisaties. Dit heeft ertoe geleid dat Pong zichzelf sinds kort “Official Associate Partner” van Alteryx mag noemen. Daan houdt zijn BI-professionals continu “in the run” door trainingen aan te bieden bijvoorbeeld op het gebied van Microsoft Azure Devops, Snowflake en Alteryx.
 
Tot slot zijn de doelen voor de komende periode besproken en heeft iedereen de ruimte gehad om zijn of haar input te geven. Pong richt zich momenteel op Employer & Personal Branding om zo haar bereik te vergroten en meer talent aan te trekken. Daarnaast is zij hard bezig met het oprichten van de “Pong Academy” voor de professionals, zodat zij zich naast techniek ook op andere vlakken kunnen ontwikkelen.