Nieuwsbrief

31 januari 2020 | Jaargang 3

Nieuw MT-lid van Pong

Rakesh Baktawar

Vol trots wil ik jullie mededelen dat Daan Bakboord per
1 januari 2020 is toegetreden tot het MT van Pong. Daan is inmiddels al twee jaar verbonden aan Pong en heeft duidelijk zijn meerwaarde laten zien. Daarom hebben we hem gevraagd om lid te worden van het MT van Pong.

Operationeel gezien, treden er geen wijzigingen op, Daan blijft Business Unit Manager van de Data & Analytics groep.

Kick-off LinkedIn Campagne

Zoals jullie weten zijn we van start gegaan met onze LinkedIncampagne. Het is altijd wennen om iets nieuws te leren. Het startschot werd vorige week gegeven met een ochtendsessie, waarbij verwacht werd dat je de basisbeginselen beheerst. Vooraf hadden Daan en ik een “on-boarding“ video moeten bekijken. Aan de hand hiervan werd van een starters-toolkit de basiskennis uitgelegd.
Voor deze sessie waren wij uitgenodigd op het hoofdkantoor van LinkedIn te Amsterdam. Een inspirerende omgeving met een “feel-good” sfeer. Er wordt kosten nog moeite gespaard om voor iedere organisatie dit traject tot een succes te brengen. We werden met maar liefst vier LinkedIn Professionals opgevangen voor een kleine select groep van +/- 16 personen. Met één succesmanager die vinger aan de pols hield en waar we altijd bij terecht konden.

Door middel van een testcase werden wij vertrouwd geraakt met de wereld van LinkedIn. De kunst is een sterke strategie te volgen, om zo slim mogelijk met je budget om te gaan en te blijven optimaliseren van je campagne.
 
De theorie is bekend, nu een connectie naar een praktische invulling. Aankomende week zullen wij de eerste “sponsored campagne” lanceren. Houd je LinkedIn in de gaten en “Like” erop los, want hoe meer engagement, des te meer awareness.
 
“Content is King”, hebben jullie leuke content en dit kan van alles zijn. Mail, Whatspp, wat dan ook. Stuur het door naar ons. Vermeld bij de post ook jouw naam. Tag “Pong” erbij dan kunnen wij Pongers het ook delen. Delen is immers vermenigvuldigen!

Pong op Big Data Expo 2020

16 en 17 september 2020

Afgelopen jaar zijn Nasser en Daan aanwezig geweest op de Big Data Expo in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Zoals er te lezen valt, staan er op deze beurs diverse consultancy bureau’s en technology partners op het gebied van Data & Analytics. Daarnaast worden er in verschillende zalen en settings presentaties gegeven. Het centrale thema in deze presentaties is het verzamelen, transformeren, beheren en presenteren van data.

Dit jaar (16 en 17 september 2020) heeft Pong besloten om ook met een stand op dit event aanwezig te zijn. Wij willen onze naamsbekendheid vergroten. Dit event kan met name een boost gaan geven onder potentiële nieuwe collega’s. 

We komen met onze naam in een mooi lijstje bedrijven te staan. Zie hier een lijstje met exposanten; 
www.bigdata-expo.nl/nl/exposanten

Op dit moment zijn wij druk bezig met het uitwerken van een thema. Wij willen graag een activiteit op en rond onze stand combineren met de services, die wij verlenen. Deze
activiteit moet data kunnen genereren, die wij vervolgens kunnen onsluiten en opslaan, transformeren en visualiseren. Idee is om het in ieder geval met een aantal van onze
partners; www.pong.nl/partners/ te doen. De gesprekken hierover worden nu gevoerd.

Het zou leuk zijn wanneer we jullie ook in een actieve of passieve rol op de stand mogen gaan ontvangen. Wij zullen sowieso al een aantal van jullie gaan benaderen. Mochten
jullie nu al ideeën hebben, laat het ons dan even weten.

Parkeren Caballero fabriek

Afgelopen weken is de gemeente bezig geweest met het installeren van een nieuw parkeersysteem bij de Caballero fabriek. Vanaf nu hebben we geen parkeerpassen en uitrijkaarten meer nodig. Pong heeft 7 parkeerplaatsen ter beschikking, dus kunnen er 24/7 7 auto's tegelijkertijd parkeren. Maar dat kan alleen als je een reservering hebt gemaakt. Heb je niet gereserveerd, zal je moeten betalen voor het parkeren. Dat geldt ook als je nummer 8 bent, die wil parkeren. Betalen gaat eenvoudig en contactloos of met pin bij de uitrijdterminal.

Als je van plan bent om naar kantoor te komen, geef dan uiterlijk een dag van voren je kenteken en het tijdstip dat je komt door aan Saskia, zodat ze een reservering voor je kan maken. Maar let op, we hebben maar 7 parkeerplaatsen tot onze beschikking, dus vol = vol. 

Nieuwjaarsborrel

10 januari 2020

Verjaardagen

Heb jij een nieuwtje...?

Deel het dan met alle Pongers ? Geef dat dan bij Saskia aan, dan zet zij dat in de volgende nieuwsbrief. Volgende nieuwsbrief volgt eind februari.