Nieuwsbrief

 december 2020 | Jaargang 3

Verbouwing L' Entree

Wist je dat het kantoorgebouw, net als de CabFab, een naam heeft? Dit pand heet L' Entree. Klinkt best chique toch?

We zijn nu een paar weken verder en de veranderingen zijn al goed zichtbaar. Naast onze kantoorruimte hebben we besloten om ook de entree op de 2e etage (zie linkerfoto) aan te pakken. Na enkele weken in de weer te zijn geweest met de aannemer, de elekticien, de leverancier van de wanden en de leverancier van de keuken over onze wensen met betrekking tot het ontwerp en de inrichting is het plan nu klaar en zijn de materialen besteld. Omdat dit traject iets later was afgerond dan verwacht, wordt de verhuizing een maand uitgesteld. In plaats van 1 maart zullen we 1 april 2021 gaan verhuizen. Inmiddels is alles gesloopt en leeggehaald, de elektra aangelegd en de vloer geëgaliseerd.

De Efteling

Zoals jullie weten sluiten wij normaliter het jaar met onze Pongers af met een chique diner samen met de partners. Dit jaar hebben we het anders gedaan! Op zaterdag 12 december 2020 hebben we samen met het hele gezin en / of vrienden kunnen genieten van een natte en koude, maar wél een onvergetelijke dag in de Efteling! Wij vonden het onwijs gaaf om iedereen nog even gezien te hebben zo tegen het eind van het jaar en we hopen dat jullie het net zo leuk vonden als wij. "What shall we do next year?!"

Kerstpakketten door 't land

De kerstelfjes van Pong zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 decemer met veel plezier kriskras door 't land gereden om alle Pongers te verblijden met een "very merry chistmas gift". Hadden jullie al in de gaten dat het een complimenten cadeau was? Op elk pakje stond er namelijk een compliment en terecht! Elk compliment dat verdienen jullie! "You are an inspiration", "Jij bent goud waard", "Jij geeft het beste van jezelf", "You are amazing" en zo verder. Ook is er natuurlijk nagedacht over de trolley;). Die komt namelijk goed van pas voor het Pong weekend van 11, 12 en 13 juni 2021.
Enjoy your present! 

Pong in het RTL Nieuws!

Door de corona pandemie hebben veel bedrijven de betrokkenheid en gezelligheid met de medewerkers rondom de feestdagen op afstand gecreeërd, denk aan zoom borrels en online kerstdineren. Tijdens een online discussie viel het de redactie van RTL nieuws op dat wij het anders doen, maar nog steeds op een gepaste en positieve manier, zoals het langsbrengen van de bureaus, schermen, kerstpakketten en de Efteling. Dit waren allemaal momenten om elkaar toch nog even persoonlijk te kunnen zien. 
RTL vond dit erg bijzonder en nam ons mee in de uitzending van het RTL nieuws op vrijdag 18 december om 19:30 uur. Wij vonden het spannend, maar wél heel leuk om hieraan mee te werken. Voor degenen die in beeld zijn geweest, "Stay Cool and be Famous".

We kunnen onszelf nu officieel BP'ers noemen! (Bekende Pongers)

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

60 dagen bij Pong

- Geschreven door James -
Nu wij druk bezig zijn met het maken van de plannen voor 2021, wil ik jullie even meenemen naar mijn eerste 60 dagen bij Pong. Vanuit mijn werkkamer in Almelooo wil ik allereerst degenen die ik al heb ontmoet, bedanken voor de openhouding en de verhalen die jullie met mij hebben gedeeld. De afgelopen periode hebben Wanita, Saskia, Sharita, Daan, Jasper en andere collega’s mij een warm welkom gegeven. We hebben even aan elkaars werkwijze moeten wennen, maar volgens mij hebben wij de modus gevonden om succesvol te zijn op diverse vlakken.

Om Resultaatgericht aan de slag te kunnen gaan, hebben wij Samen een inventarisatie gemaakt van onze doelen voor 2021. Tevens hebben we een selectie gemaakt van de recruitment partijen waar wij mee willen gaan samenwerken en Transparante gesprekken gehad over the learned lessons van Pong en hoe deze toe te passen in 2021. Met diverse collega's heb ik interviews gehouden om de Pong profielen scherper te krijgen. Tot slot heb ik brainstormsessies gehad met Sharita en Daan over onderwerpen zoals hun communities, hun eigen doelen, unit Innovaties, strategisch partners, arbeidsmarkt communicatie, toolling en referrals.

De afgelopen periode heb ik verschillende prospects gesproken. Hiervan zijn er uiteraard afvallers, maar er zijn er nog 10 in procedure en er gaan 2 collega’s per februari starten bij ons! Goed nieuws dus! Instroom is een belangrijk onderdeel voor de groei van Pong.

Graag wil ik dan ook een oproep doen aan jullie; 

Sollicitatiegesprekken zijn informeel, soms opmerkelijk, bijzonder, maar wél ontzettend leuk.
Lijkt het je leuk om een keer in de zoveel weken samen met mij een sollicitatiegesprek online te voeren? Jouw Pong verhaal te delen met een kandidaat? De technische skills en kwaliteit te toetsen van eventuele nieuwe collega’s? Wil je een bijdrage leveren aan het sollicitatieproces van Pong?

Geef het dan via de app, mail of telefonisch door, dan kunnen wij samen een sollicitatiegesprek inplannen. 


 Dus als ik terugkijk op de laatste 60 dagen, dan heb ik mijn kernwaarden Resultaatgericht, Innovatie, Transparant en Samen teruggevonden in Pong en hoop dit in 2021 weer te kunnen toepassen!

Pensioen en arbeidsongeschiktheid

Dinsdag 19 januari organiseert Pong samen met Peter Hartevelt een presentatie over pensioen en arbeidsongeschiktheid voor de vennoten. De presentatie is online en zal via teams worden gegeven. De uitnodiging volgt begin januari.

Het team van Pong wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2021!

Heb jij een nieuwtje...?

Deel het met alle Pongers. Geef het bij Saskia aan, dan zet zij dat in de volgende nieuwsbrief. Volgende nieuwsbrief volgt eind januari.