Nieuwsbrief

2 december 2019 | Jaargang 2

Verhuizen

Saskia Boevink 

In een vorige nieuwsbrief hebben we laten doorschemeren dat we op zoek zijn naar een ander pand. Door de groei van Pong is er behoefte ontstaat aan meer ruimte, maar ook aan aparte ruimten voor de directie, voor het voeren van gesprekken en een aparte ruimte om trainingen te kunnen geven. De unit in de Caballero biedt die mogelijkheden niet.

We hebben inmiddels een pand gevonden die aan al onze wensen voldoet en zijn daarmee in onderhandeling. Zodra we daar meer zekerheid over hebben zullen we dat met jullie delen.

Nieuwe opdrachten

Wanita Bajnath 

Ik ben op het moment op zoek naar opdrachten voor een aantal
(op korte termijn) beschikbare Pongers. December is een hele “stille” maand op het gebied van opdrachten. Dit maakt het een stuk lastiger om een opdracht te vinden voor onze collega’s.

Beschikbaar:

  • Randy: per direct (BI consultant, Microsoft)
  • Benjamin: per direct (tester, voorkeur testautomatisering)
  • Redouan: per 7 december (tester)
  • Rohita: per 13 januari (testlead, testcoördinator)

Kunnen jullie de beschikbare Pongers helpen aan een leuke opdracht? En hebben jullie binnen je netwerk mogelijkheden? Neem dan even contact met me op.

Alle hulp is welkom!

Eindejaarsdiner

Het is bijna zover! Vrijdag 13 december gaan we gezellig met z'n allen uit eten in restaurant Volle Maan in Leidschendam.

Nog even kort het programma van deze avond:

19.00 uur. ontvangst met drankje
20.00 uur aanvang diner
23.00 uur afterparty

Dresscode: feestelijk

Vorig jaar was het erg druk op de weg op vrijdagavond, dus hou rekening met extra reistijd.

Verjaardagen

In december

Heb jij een nieuwtje...?

Deel het dan met alle Pongers ? Geef dat dan bij Saskia aan, dan zet zij dat in de volgende nieuwsbrief. Volgende nieuwsbrief volgt eind december.