Alteryx

Pong is partner van Alteryx. Lees verder en ontdek hoe Pong kan helpen in Data Integratie. 

Datasets zijn over het algemeen nog niet bruikbaar voor het doen van Data Analyses. Gemiddeld genomen gaat 80% van de tijd verloren aan het voorbereiden en geschikt maken van één of meerdere datasets. 

Tijd die niet besteed kan worden aan het daadwerkelijk uitvoeren van de analyse. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van Data Integratie tooling om de betreffende datasets te selecteren, op te schonen, te combineren en te verrijken. Vanwege de technische complexiteit is het gebruik van deze ETL/E-LT-tools (E=extract, T=transform en L=load) traditioneel gezien een taak voor IT-afdelingen en vaak tijdrovend.

Met behulp van Alteryx kunnen Data Preparatie workflows eenvoudig en zonder tussenkomst van IT door Business Users zelfstandig uitgevoerd worden. Aan de hand van een intuïtieve workflow kunnen eenvoudig datasets voorbereid worden om gevisualiseerd te worden.

Alteryx is een end-to-end Data Analyse platform dat probeert Business Users en Data Engineers / Scientists bij elkaar te brengen. Eén enkel platform waarop verschillende typen gebruikers gegevens kunnen ontsluiten, transformeren, modelleren en analyseren. Dit alles met behulp van een centraal beheerde en schaalbare oplossing, waarbij gebruikers eenvoudig kunnen samenwerken. Door het gebruiik van Alteryx worden Data Integratie vaardigheden naar de Business User gebracht.

Het Alteryx Platform

Het Alteryx platform bestaat uit 4 onderdelen:

Designer
Voorbereiden, analyseren en modelleren

Alteryx Designer biedt Self-Service mogelijkheden om gegevens van alle relevante datasets op te schonen, voor te bereiden en samen te voegen. 

Server
Delen, schalen en beheren

Met Alteryx Server kunt u analytische applicaties en gegevensverbindingen maken, publiceren en delen. Het helpt bij het plannen en automatiseren van workflow-taken, naast het beheren van gegevenstoegang.

Connect
Ontdekken en samenwerken

Alteryx Connect helpt gebruikers bij het zoeken en vinden van de juiste analytische items op het juiste moment, waarbij gegevenscatalogi en metadata worden gecombineerd.

Promote
Implementeren en beheren

Alteryx Promote maakt het eenvoudig om op productie gebaseerde analytische modellen te implementeren, te beheren en te bewaken. Code schrijven is hierbij niet nodig.

Datasets

Amplify your X and whY

Verrijk de analyse met kant-en-klare gegevens van betrouwbare toonaangevende leveranciers. Snel en eenvoudig kaarten, adresoplossingen en reistijden toevoegen voor een beter begrip van uw klanten en locaties. Geen gespecialiseerde expertise vereist.

Wil je meer weten over Alteryx Datasets?

Alteryx - A leader in Self-Service Data Analytics

Wat kan Alteryx betekenen?

  • Combineren van Data Preparation, Data Blending (mengen, samenvoegen), Data Wrangling (transformeren) en Advanced Analytics (predictive - voorspellend, spatial locatie)
  • Drag & Drop visuele tooling in een intuïtieve gebruikers interface
  • Herhaalbare workflows voor Self-Service Analytics
  • Ontsluiten van allerlei soorten datasets (files, datawarehouses, spreadsheets, ERP, CRM, social, SaaS-apps, etc.)
  • Visualiseren in allerlei soorten Data Visualisatie Tools (Tableau, Looker, Power BI, etc.)

Hoe kan Pong helpen?

Pong ondersteunt haar klanten bij diverse Data Integratie uitdagingen. 

Ons uitganspunt is dat een werkende oplossing eenvoudig van aard is. Met behulp van Alteryx kunnen datasets eenvoudig voorbereid en gevisualiseerd worden. Wij helpen met:

  • Kiezen van de juiste methoden en tools
  • Opzetten en uitvoeren van een Proof-of-Concept
  • Implementeren van Alteryx

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

Daan Bakboord
Manager Data & Analytics

Maak contact

Ik wil meer weten over Alteryx

Alteryx overview

FUEL REMARKABLE BUSINESS OUTCOMES WITH YOUR DATA AND OUR PLATFORM.

There’s no better way to experience the power and speed of Alteryx than to see the world’s modern end-to-end analytics platform in action! In this short but packed demo, you’ll see why over tens of thousands of data analysts from more than 1,800 companies around the world rely on Alteryx daily to quickly prepare their data so they can spend more time deriving and delivering business insights from it.

Alteryx Trial versie

FREE TRIAL
ALTERYX DESIGNER

Self-Service Data Analytics

Alteryx Designer empowers data analysts by combining data preparation, data blending, and analytics – predictive, statistical and spatial – using the same intuitive user interface, no coding required. 

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34