Matillion

Pong is partner van Matillion. Lees verder en ontdek hoe Pong kan helpen in Data Integration. 

“Simply load and query data”. Dat is de visie van Snowflake. “Making data loading and transformation fast, easy and affordable” is de visie van Matillion. Deze sluit daar perfect op aan. Matillion levert een geïntegreerde Data Integratie tool, speciaal gebouwd voor Snowflake.

Matillion en Snowflake zijn gebouwd voor de Cloud en gemaakt voor elkaar. Dit maakt dat organisaties zich kunnen focussen het creëren van waarde uit hun data in plaats van het managen van hun omgeving.

Matillion ETL for Snowflake is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

Cloud Native Data Integration
Matillion is specifiek gebouwd voor de Cloud. De ‘Matillion ETL for Snowflake’-versie is daarnaast nog eens speciaal gebouwd voor en in samenwerking met Snowflake

Push-down ELT architecture
Matillion gebruikt de specifieke Cloud Data Warehouse functionaliteiten van Snowflake voor het laden en transformeren van Data.

Intuitive browser-based UX
Matillion draait volledig in de browser. Er is géén lokale softwareinstallatie benodigd.

Azure Marketplace
Matillion kan met een paar klikken, en binnen een paar minuten, vanuit de Azure Marketplace draaien in de Azure Cloud. Met het ‘Pay-as-you-Go’-model van Matillion betaal je alleen voor dat wat je gebruikt.

Simplicity

Matillion heeft een eenvoudige User Interface. Via drag-and-drop tools kunnen developers eenvoudig een Data Transformatie Pipeline opzetten. Matillion is ANSI SQL compliant, wat het bruikbaar maakt voor iedere developer.

Speed

Matillion maakt het mogelijk om snel aan de slag te gaan. Via de Azure Marketplace ben je up-and-running in een paar minuten. Ontwikkelen zonder ingewikkelde code, terwijl de optie er wel is waar gewenst. De integratie met Snowflake maakt het mogelijk om van de specifieke Snowflake performance functies gebruik te maken.

 Scale

Door de verregaande integratie met Snowflake profiteert Matillion van de specifieke mogelijkheden van Snowflake. Dit leidt tot betere prestaties, beperking van concurrency uitdagingen en een verbeterde schaalbaarheid.

Savings

Door gebruik te maken van Snowflake’s Scalability-functies (omhoog en omlaag), kan Matillion kosten efficient opereren. Pay-as-you-Go. Betalen voor wat je gebruikt. Géén dure investeringen vooraf.

Matillion Introduction & Demo

Waarom kiest een klant voor Matillion?

Data Transformatie

Met Matillion combineer je diverse onafhankelijke data transformatie componenten. Op deze manier kunnen complexe data pipelines opgezet worden vanuit een eenvoudige intuïtieve GUI.

Data Migratie

Met Matillion maak je gebruik van voorgedefinieerde connectoren om gegevens in Snowflake op te nemen. Dit kan vanuit on-prem en Cloud databases, ERP's, CRM- en Marketing Automatiseringsplatforms, sociale netwerken en meer. Matillion biedt ook een universele API-connector.

Betere prestaties

Matillion is speciaal gebouwd voor Snowflake en maakt gebruik van de kracht van de Cloud om eenvoudige tot complexe data transformaties uit te voeren.

Automatiseer Data Transformatie workflows

Matillion biedt meer dan 90 orchestration componenten. Hiermee kun je je Matillion taken van begin tot eind beheren en beheren. Gebruik planning, alerting en versiebeheer om al uw data transformatie workflows op één plaats te beheren.

Wat kan Pong voor u betekenen?

Pong ondersteunt haar klanten bij diverse Data Integratie uitdagingen.
Ons uitganspunt is dat een werkende oplossing eenvoudig van aard is. Dit sluit perfect aan bij het streven van Matillion; “Making data loading and transformation fast, easy and affordable”. Wij helpen met:

  • Opzetten en uitvoeren van een Proof-of-Concept
  • Implementeren van Matillion
  • Integratie met Snowflake

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

Daan Bakboord
Manager Data & Analytics

Maak contact

Ik wil meer weten over Matillion

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34