Openstaande vacatures

Hieronder vind je onze meest recente vacatures

MS Business Intelligence Consultant

Die wel raad weet met de meest complexe vraagstukken bij grote organisaties

Als BI consultant bij Pong zet jij het nieuwe Business Intelligence verder op de kaart. Als professional weet jij precies hoe je ‘slimme’ oplossingen moet vinden en creëren.

Data & Analytics Consultant

Die onze klanten aan nieuwe inzichten kan helpen

Als Data & Analytics Consultant binnen Pong ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken, opslaan en presenteren van data. Je geeft advies en realiseert het ontwerp tot BI oplossingen. Je gebruikt je analytische skills en je creativiteit…

Full Stack Java Developer

Ontwerpen omzetten in code? Kom maar op!

Als Full Stack Java Developer zie jij de complexe vraagstukken van onze klanten als een uitdaging. Je bouwt software, past deze aan en zorgt voor het beheer. Je maakt analyses van je bevindingen en stelt oplossingsrichtingen voor.

Testcoördinator

Testcoördinator die niet rust voordat alles goed door de test is gekomen

Als testcoördinator ben je ambitieus en wil je elk testtraject van A tot Z coördineren. Je weet van aanpakken en de klant op de juiste manier te adviseren. Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen en fluitend naar je werk gaan.            

Busines Unit Manager Java Development

Die de markt binnen de Development kent als geen ander.

Als Business Unit Manager Java Development sta je continue in verbinding met jouw team en heb je een duidelijke visie die je mag uitdragen ben je eigen unit. Je werkt aan je managemenskills zónder de techniek te verlaten.

Test
automatiseerder

Die zelf wil kiezen op welke projecten hij gaat werken

Als tester bij Pong ben je betrokken bij elke fase van de software ontwikkelingscyclus. Dit omvat onder meer het zo geautomatiseerd mogelijk uitvoeren van testen. Uiteraard zonder te veranderen in een robot! Jij weet hoe het moet!

Pongers aan het woord

Ik hoef alleen maar mijn werk goed te doen, Pong doet de rest

Jelle de Bruin
Fullstack Java Developer

"In 2016 maakte ik de overstap naar zelfstandige. Pong heeft mij geholpen bij de hele opstart. Ik verstuur bijvoorbeeld een factuur naar Pong. Zij zorgen voor het debiteurenbeheer, regelen alles met de klant en zorgen dat mijn boekhouding en mijn aansprakelijkheid goed geregeld is."

Dagmar in de CabFab met haar armen over elkaar

Je krijgt bij Pong veel ownership, dus vrijheid om dingen op te pakken

Dagmar Tieleman
Business Intelligence Consultant

“Bij Pong heb je de vrijheid om zelf te zeggen naar welk project je op zoek bent. Ik zie Pong niet als een werkgever maar een gelijkwaardige partner.”

Senad buiten de CabFab bellend

Het aantrekkelijke aan Pong vind ik dat je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.

Senad Cerimovic
Business Intelligence Consultant

“Pong staat voor groei en ontwikkeling. Door trainingen en cursussen. Maar ook door het delen van kennis met je vakgenoten.”

Het is een gevoel, het bestaat echt.

Dennis Waterreus
Business Intelligence Consultant

“Ik wil me graag verder verdiepen in Data science en big data, want daar is veel vraag naar. Binnen de BI wereld wil ik me met name richten op machine learning, forecasting en het ontwikkelen van voorspellende rapportages.”

Het doel is om jou naar een hoger niveau te brengen.

Daan Bakboord
Manager Data & Analytics

“Het mooie van Pong is dat we veel meer naar de ontwikkeling van mensen kijken, dan wat er onder aan de streep overblijft. Bij Pong gaat het om de inhoud van mensen en dat zij goed op hun plek zitten.”

Omringd worden met professionals.

Erik van der Weijden
Business Intelligence Consultant

“Eigenlijk was ik aan het kijken om zelfstandig verder te gaan. Pong bood mij de mogelijkheid om eerst in dienst te gaan en zodra ik een opdracht had voor langere tijd die als zelfstandig ondernemer op te pakken. De boekhouding en de juridische kant van de zaak worden door Pong allemaal afgevangen. Dat spreekt me heel erg aan. Ik denk dat Pong daar uniek in is.”

lees verder

Word jij onze nieuwe Pong-held?

Laten we kennis maken en vul je gegevens en ambitie in. En tot snel!

maak een afspraak

Saturnusstraat 60 (Unit 10)
2516 AH  Den Haag
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34