Business Unit Manager

Java & Development

Wat ga je doen:

Als specialist ken je de markt binnen de Java & development als geen ander. Je hebt een duidelijke visie en die mag je uitdragen binnen je eigen unit. Door middel van kennissessies en trainingen delen jij en je collega's elkaars kennis en help je je collega's bij de ontwikkeling binnen hun carriere.

Wie is Pong:

Pong is een IT specialist en detacheert haar mensen bij de top 100 bedrijven in Nederland. Onze speerpunten binnen de IT zijn Data & Analytics, Testing en Java. Pong heeft de ontwikkeling van haar mensen bovenaan staan. Doordat haar business unit managers uit hetzelfde vakgebied komen en daarin nog werkzaam zijn, kunnen zij aansturen vanuit hun expertise. Dat maakt Pong uniek!

Wil je ook aan de slag als Business unit manager bij een snelgroeiende IT organisatie in Den Haag? En lijkt het jou een uitdaging om een eigen (expertise) unit op te bouwen, waarbij je versterkt wordt een team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We bieden de mogelijkheid om management skills te ontwikkelen en toch de techniek niet te verlaten. Dat doen we o.a. door gezamenlijke trainingen met alle business unit managers. Naast je eigen zelfstandigheid krijg je extra inkomsten voor het aansturen van jouw unit en bieden we de faciliteiten die je nodig hebt om jouw unit tot een succes te maken.

Ben jij de ideale kandidaat?

Als Business unit manager Java & development heb je minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent werkzaam als zzp-er en hebt een aantal jaar ervaring als ontwikkelaar binnen grote projecten. Je bent een geboren coach en communicatief vaardig, ondernemend en resultaatgericht. Tevens ben je in staat om kandidaat profielen te analyseren en ben je verantwoordelijk voor de groei van je eigen unit.

Interesse?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een klein, maar groeiend bedrijf, waar je zelf aan bij kan dragen met je eigen expertise.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

.

Wanita Bajnath
IT recruiter

mobiel. +31 612 32 93 57
email. wanita.bajnath@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business unit manager Java & Development
Data & Analytics consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation tester
Full Stack Java Developer
Ander
verzenden

Saturnusstraat 60 (Unit 10)
2516 AH  Den Haag
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34