Dagmar Tieleman in de CabFab zittend links
Dagmar Tieleman in de CabFab zittend rechts

Dagmar Tieleman
Business Intelligence Consultant

Mijn naam is Dagmar Tieleman (1992). Na mijn bachelor Communicatiewetenschappen in Groningen heb ik in 2016 mijn Master in International Business & Management gehaald. Daarna heb ik een traineeship gevolgd op het gebied van IT en business bij consultancybedrijf Hot Item in Amsterdam. Daar heb ik een jaar gewerkt als Report Analist voor Enexis Netbeheer. In diezelfde functie ben ik in 2017  voor Ziggo aan de slag gegaan. In 2018 ben ik Informatie Analyse gaan doen. En begin 2019 ben ik begonnen bij Pong als freelance Informatie Analist op een project voor Akzo Nobel. 

"Bij Pong kom je in contact met andere professionals waar je van kunt leren en waarmee je kennis kunt delen"

Het mooie van mijn werk vind ik het écht achterhalen wat een klant nodig heeft   
Echt achterhalen wat een klant nodig heeft in de applicatie die we voor hem gaan bouwen. Zowel functioneel als technisch. Dat vind ik het mooie van mijn werk. Je krijgt bij Pong veel ownership, dus vrijheid om alles op te pakken. Door mijn ervaring als Report Analist, Informatie Analist en Reguirements Analist leer ik steeds beter de juiste vragen te stellen. Je weet wat je niet weet. En je leert hoe je moet omgaan met nieuwe vakgebieden. Voor een netbeheerder, telecombedrijf en verfspecialist ligt dat telkens weer anders.           

Ik zie Pong niet als werkgever, maar als gelijkwaardige partner  
Bij Pong heb je de vrijheid om zelf te zeggen naar welk project je op zoek bent. Ik zie Pong niet als werkgever, maar als een freelance pool. Als een gelijkwaardige partner. Pong kan jou aan een klant helpen, maar jij kan Pong net zo goed aan een klant helpen.           

Dagmar Tieleman in de CabFab op de trap

Of je gaat zelf op zoek naar een klus of je vertelt de recruiter wat je wensen zijn 

Er zijn twee scenario’s. Of je gaat zelf op zoek naar een freelance klus via je eigen netwerk of via de professionals van Pong. Of je vertelt de recruiter wat je wensen zijn: welke functie je ambieert, wat voor organisatie en locatie je voorkeur heeft en wat je uurtarief is. Heeft Pong iets voor je gevonden dan gaan ze altijd in overleg. Daarin is Pong uniek. Ze begeleiden je als jonge freelancer in het hele traject en bij het onderhandelingsproces. Pong legt alles contractueel vast en rekent een klein vast bedrag per maand voor de overhead, begeleiding, administratie, accountant en jurist.    

In de toekomst wil ik strategisch meedenken hoe je met data doelen kunt behalen

Nu bevalt het me heel goed dat ik kan doen wat ik wil doen. Ik wil graag nog meer hands on ervaring opdoen en me verder bekwamen als Data Analist. In de toekomst lijkt het me leuk om op strategisch niveau mee te denken hoe je met data doelen kunt behalen. Verder zou ik me (als analist) in willen zetten voor filantropische organisaties die minder bedeelde
mensen helpen.

Dagmar Tieleman boxend


Pong houdt de ontwikkelingen in de gaten in Data Analytics en IT

Werken in een freelance constructie bij Pong heeft veel voordelen. Je komt in contact met andere professionals waar je van kunt leren en waarmee je kennis kunt delen. Pong houdt de ontwikkelingen in de gaten in Data Analytics en IT. Je kunt aanhaken bij trainingen. Je kunt netwerken. Collega’s vertellen je als ze ergens een analist met jouw kennis en ervaring zoeken.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

Rik van der Veen

Community Manager

mobiel. +31 6 11 06 48 88
email. rik.vanderveen@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business Unit Manager Java & Development
Data & Analytics Consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation Tester
Full Stack Java Developer
Ander