Data Science Consultant

RIJSWIJK I FULLTIME I VAST CONTRACT

Leuk filmpje, maar wat houdt het precies in?

In de opbouw van onze nieuwe Data Science unit is er volop ruimte voor jouw ondernemend karakter en daar willen we jou een top experience vanuit Pong voor geven. Wederzijds vertrouwen is hierbij onze gemeenschappelijke norm. Persoonlijke ontwikkeling en continue verbetering staan centraal binnen onze Pong Community. 

Als werkgever en dienstverlener zetten we jouw skills als toegewijde Data Scientist in bij onze diverse opdrachtgevers. Bij ons staat werkgeluk op nummer één en streven we er samen naar om iedere dag met plezier naar ons werk te komen! Dat houdt dus ook in dat jij mee bepaalt bij welke opdrachtgever jij aan de slag gaat en of je dat voor 32 uur of voor 40 uur doet. Dit heeft niet alleen een positief effect op jou als consultant, maar ook op onze opdrachtgevers.

Een aantrekkelijk salaris, vakantiegeld, pensioenregeling, opleidingsbudget, minimaal 27 vakantiedagen en een leaseauto zijn trouwens allemaal standaard inbegrepen bij ons aanbod.

Is dat alles?

Nee, zeker niet! Als je voor Pong kiest, kom je te werken voor een ambitieuze en groeiende data gedreven club. Wij geloven dat vertrouwen de basis is voor een optimale werkomgeving. Creativiteit, diversiteit en kennis delen zit in onze cultuur, waar we jou graag deel van uit willen laten maken! Wij dragen daar ons steentje aan bij door te investeren in opleidingen en het organiseren van kennissessies en informatieavonden. Hier kun jij jouw ambities realiseren en geven wij jou alle ruimte om zelf interessante lezingen, cursussen of opleidingen aan te dragen waar jij aan wil deelnemen. 

Dat vertrouwen geven we je en zullen we altijd blijven stimuleren!

Klinkt mooi, en nu?

Bij Pong draait het om de mensen, dus het belangrijkste vinden we dat jij jezelf in deze omschrijving kan vinden:

Jij bent een allround gedreven Data Scientist met ruime ervaring in modellering, Machine Learning of NLP, een gedegen WO-bèta opleiding als achtergrond en aantoonbare kennis van wiskunde en/of statistiek. Je hebt een sociaal karakter, waardoor je goed met collega’s en opdrachtgevers een duurzame samenwerking kan opbouwen. Je wilt graag leren en kennis delen met je collega’s! 

Als je ook nog eens van koken en lekker eten houdt, zit je bij Pong helemaal goed. Heb je daar niets mee, geen probleem. Er zijn namelijk genoeg collega’s die heerlijk kunnen koken!

Dat ben ik inderdaad!

Super! Neem dan nu nog contact op met onze Manager Data Science Marlon Pricken of onze Community Manager James Brinkman en dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

James Brinkman

Community Manager

mobiel. +31 6 41 34 08 13 
email. james.brinkman@pong.nl
whatsapp

Marlon Pricken

Manager Data Science

mobiel. +31 6 46 44 44 97
email. marlon.pricken@pong.nl
whatsapp

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34