Dennis Waterreus

Business Intelligence Consultant

“Bij Pong krijg je heel veel vertrouwen en vrijheid.
Die kernwaarden maken echt het verschil."

Dennis Waterreus (1984) pakte na zijn VWO de studie International Business Administration op aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Om zijn studie te financieren is hij van meet af aan gaan werken. Tijdens het derde jaar van zijn studie werkte hij zelfs full time, waardoor studie en werk niet meer waren te combineren. Dennis begon als Business Consultant bij Fit 4 Finance. Volgde diverse Oracle cursussen en ging via Orwell aan de slag als BI consultant.

Beide bedrijven gingen samen verder als Profource, waardoor hij in totaal 10 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt heeft. Daarna stroomde hij als eerste medewerker in bij Pong. In augustus 2017 maakte hij de overstap van medewerker naar vennoot en is hij als zelfstandig ondernemer gaan samenwerken met Pong.

Wat is je rol bij Pong?
Dennis Waterreus: “Ik ben functioneel Business Intelligence consultant en doe de front-end op projectbasis bij klanten.”

Wat vind je mooi aan je werk?
De BI consultant haalt als voorbeeld aan, dat bedrijven vaak weten dat er relaties of verbanden in data zijn, maar dat zij die niet in kaart kunnen brengen. Dennis: “Als mij dat dan wel lukt, dan maak je mensen daar heel blij mee en geeft dat veel voldoening.” 

Wat vind je aantrekkelijk aan Pong als werkgever?
Dennis:“Bij Pong krijg je vertrouwen en veel vrijheid. Die twee hebben heel erg met elkaar te maken.” De BI Consultant vindt het belangrijk dat je elkaar vertrouwt en je kennis wilt delen. “Pong faciliteert dat ook volop. Ze waarborgen dat ook door alleen mensen aan te nemen die daarvoor openstaan. Die kernwaarden maken echt het verschil”, besluit Waterreus.   

Vertel eens wat meer over je ambities
De BI Consultant wil met name groeien in wat hij nu doet en zich nieuwe technieken en andere BI producten eigen maken. Dennis: “Ik wil me graag verder verdiepen in Data science en big data, want daar is veel vraag naar. Binnen de BI wereld wil ik me met name richten op machine learning, forecasting en het ontwikkelen van voorspellende rapportages.”

Wat maakt Pong anders dan andere werkgevers?
Volgens de BI Consultant neemt Pong heel veel onzekerheden weg. Dankzij Pong heeft hij de overstap kunnen maken van medewerker naar vennoot. Dennis: “Zij faciliteren daarin. Zij zien ook graag dat je als medewerker doorgroeit naar vennoot en als zelfstandige verder gaat. Pong helpt je bij je financiën, je accounting en het verwerven van opdrachten. Dat maakt ze bijzonder.” 

Hoe zou je Pong omschrijven?
Dennis: “Bij Pong kom je in een bedrijf terecht waar iedereen net zo ambitieus is als jij. Als je wilt, helpen ze je ook om de stap naar zelfstandige te maken. De onderneming is heel erg gericht op de ontwikkeling van de persoon en de kwaliteit van elke medewerker. Want als de kwaliteit van de medewerker omhoog gaat, dan wordt Pong ook professioneler.”  

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

James Brinkman

Community Manager

mobiel. +31 6 41 34 08 13
email. james.brinkman@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business Unit Manager Java & Development
Data & Analytics Consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation Tester
Full Stack Java Developer
Ander

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34