Full Stack Java Developer

DEN HAAG I FULLTIME I VAST CONTRACT

Ontwerpen omzetten in code? Kom maar op! Jij ziet de complexe vraagstukken van onze klanten als een uitdaging.

Wat ga je doen

Als bedrijven zoals Rabobank, Stedin, de Politie of de Gemeente Rotterdam specialistische kennis nodig hebben roepen ze jouw hulp in. Als Full Stack Java Developer doe je niets liever dan nieuwe zaken oppakken. Samen met je scrumteam of alleen. Voor jou maakt het niet uit, alhoewel collega´s om mee te sparren een fijne
bijkomstigheid zijn.


Je bouwt software, past deze aan en zorgt voor het beheer. Je maakt analyses van je bevindingen en stelt oplossingsrichtingen voor. Daarnaast hou je je bezig met het schrijven van geautomatiseerde unit, integratie- en GUI testen. Use cases en non-functional requirements vertaal je naar werkende software, conform de
technische architectuur.

Pong

Bij ons staat werkgeluk op nummer één. Wij willen dat jij plezier hebt in je werk, jezelf blijft ontwikkelen en je daardoor vol overgave kan inzetten voor onze klanten. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door te investeren in opleidingen en het organiseren van kennissessies en informatieavonden.

Pong is werkgever en dienstverlener in één. Onze klanten behoren tot de top 500 van Nederland en zetten onze Pongers in voor complexe vraagstukken. Je kunt nog zo goed zijn in iets, of technisch sterk zijn, maar als je het niet goed inzet landt het ook niet in de organisatie. Daarom zit ons antwoord niet in complexiteit, maar juist in eenvoud. Pong zet usability voorop, niet de vorm. Wij programmeren niet klakkeloos, maar vereenvoudigen waar we kunnen. Dát vergt échte expertise.

Over jou

Pongers hebben de drive om te groeien en een open mind om te leren. Ze willen verbeteren in een leuke werkomgeving. Externe factoren zijn niet doorslaggevend; doelstellingen en ambitie wél. We geloven daarom niet zo in termen als junior, medior of senior.

Om succesvol te zijn in je functie is het wel belangrijk dat je een hbo-informatica diploma hebt, minimaal 5 jaar hands-on development ervaring en ervaring met Java 8 of hoger hebt en ervaring met de SCRUM-methodiek, ORM en built tools zoals Maven of Gradle.

Daarnaast ben je bekend met: 

Frontend technieken als Angular, NodeJs of React;
Continuous Integration/Continuous Delivery;
Automated Testing (Cucumber, Selenium, etc.).

In aanvulling op het eerder genoemde heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je woonachtig bent in Nederland.

Wat je krijgt

Zoals gezegd: werkgeluk staat bij Pong op nummer één. Wij willen dat jij elke ochtend met plezier in de auto stapt. Wij denken dat te kunnen bereiken door:

Jou te laten meedenken over je volgende opdracht;
Je een goed salaris te bieden, aangevuld met een aantrekkelijke bonus;·        
Een contract voor onbepaalde tijd te geven;
Een ruim trainingsaanbod te bieden, waardoor je diverse certificaten kan behalen.

En natuurlijk door je te faciliteren in wat je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een leaseauto die je ook privé mag rijden, een laptop en een vaste vergoeding voor je mobiele telefoon.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

James Brinkman

Community Manager

mobiel. +31 6 41 34 08 13
email. james.brinkman@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business Unit Manager Java & Development
Data & Analytics Consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation Tester
Full Stack Java Developer
Ander

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34