Jelle de Bruin
Fullstack Java Developer

"Pong zie ik niet als werkgever, maar als team dat mij ondersteunt en ontzorgt. De persoonlijke touch spreekt mij aan. Het is een kleine club. Dat voelt heel erg vertrouwd."

Mijn naam is Jelle de Bruin (1981).
Ik heb Hogere Informatica gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben na mijn afstudeerstage bij Verkade in Zaandam nog een tijdje bij dat bedrijf blijven werken. Daarna heb ik 3½ jaar bij Promedico aan het online huisartsinformatiesysteem gewerkt.

Op zoek naar meer ervaring ben ik daarna de detachering in gegaan en heb ik via QNH Consulting en Ilionx gewerkt voor onder meer Fortis, de Nederlandse Bank, JIS NL, de Rabobank en Bol.com.

In 2016 heb ik de knoop doorgehakt

en ben ik zelfstandige geworden bij Pong. Eerst heb ik een maandje bij ING gewerkt, daarna 2 jaar bij Service House en nu werk ik op een fantastisch project bij de Rabobank. 

Software bouwen die door iedereen gebruikt wordt, een mooier compliment kun je niet krijgen      
Als je software bouwt voor een startup, moet je snel waarde leveren voor het bedrijf en gaan de gebruikers er vaak snel mee aan de slag. Dan zie je bijna meteen resultaat van je werk. Dat is heel leuk. Bij een groot bedrijf neemt dat proces vaak meer tijd in beslag. Software bouwen die door iedereen gebruikt wordt, een mooier compliment kun je als Software Developer niet krijgen. Elke keer als dat lukt, ben ik daar trots op. 

Pong zie ik niet als werkgever, maar als team dat mij ondersteunt en ontzorgt
Bij Pong sta je er als zelfstandige niet alleen voor. Pong biedt bijvoorbeeld soft skill trainingen aan en binnen de groep wordt veel aan kennisdeling gedaan. Pong zie ik niet als werkgever, maar als team dat mij ondersteunt en ontzorgt. De persoonlijke touch spreekt mij aan. Het is een kleine club. Dat voelt heel erg vertrouwd. Veel is mogelijk en alles is direct bespreekbaar.

Ik hoef alleen maar mijn werk goed te doen, Pong doet de rest
In 2016 maakte ik de overstap naar zelfstandige. Pong heeft mij geholpen bij de hele opstart. Ik verstuur bijvoorbeeld een factuur naar Pong. Zij zorgen voor het debiteurenbeheer, regelen alles met de klant en zorgen dat mijn boekhouding en mijn aansprakelijkheid goed geregeld is. Ik hoef alleen maar mijn werk goed te doen, Pong doet de rest.  

Recent heb ik een cursus Kotlin gevolgd
Pong houdt mij op de hoogte van nieuwe cursussen die leuk zijn om te volgen en welke conferenties interessant en nuttig voor mij zijn om bij te wonen. Recent heb ik bijvoorbeeld, naast de nodige conferenties, een cursus Kotlin gevolgd. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
tekst

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

Rik van der Veen

Community Manager

mobiel. +31 6 11 06 48 88
email. rik.vanderveen@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business Unit Manager Java & Development
Data & Analytics Consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation Tester
Full Stack Java Developer
Ander