Microsoft Business Intelligence Consultant

RIJSWIJK I FULLTIME I VAST CONTRACT

Nee. Het woord aanname komt niet in jouw woordenboek voor. Jij vraagt net zo lang door tot je de gebruikersvraag helder hebt.

Wat ga je doen

Van IT´er tot eindgebruiker. Iedereen heeft een deel van de informatie die jij nodig hebt. Om de juiste verbanden te leggen is er altijd "one more question to ask". Die vragen stel je aan medewerkers van de Rijksoverheid zoals, de Politie, Belastingdienst en RVO, of commerciële bedrijven en financiële instellingen zoals, De Nederlandsche Bank, Rabobank en Ziggo.

Onze klanten hebben jou nodig voor de continuïteit of productiviteit van hun organisatie. Als BI Consultant praat je met iedereen. Van IT´er tot eindgebruiker. Door jouw ervaring weet je welke rol je moet aannemen om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Natuurlijk weet je ook hoe je data moet structureren en daar slimme tools aan kan koppelen die de gebruikersvraag beantwoorden.

Pong

Bij ons staat werkgeluk op nummer één. Wij willen dat jij plezier hebt in je werk, jezelf blijft ontwikkelen en je daardoor vol overgave kan inzetten voor onze klanten. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door te investeren in opleidingen en het organiseren van kennissessies en informatieavonden.

Pong is werkgever en dienstverlener in één. Onze klanten behoren tot de top 500 van Nederland en zetten onze Pongers in voor complexe vraagstukken. Je kunt nog zo goed zijn in iets, of technisch sterk zijn, maar als je het niet goed inzet landt het ook niet in de organisatie. Daarom zit ons antwoord niet in complexiteit, maar juist in eenvoud. Pong zet usability voorop, niet de vorm. Wij programmeren niet klakkeloos, maar vereenvoudigen waar we kunnen. Dát vergt échte expertise.

Over jou

De bovenstaande tekst lees je met een blik van herkenning. Nu weet je het: jij bent een Ponger in spé! Waarom? Nou, omdat je communicatief sterk bent, betrokken bent en sociaal. Ondanks je afgeronde hbo-studie ben je nog lang niet uitgeleerd en je weet ons alles te vertellen over Microsoft SQL server.

Daarnaast heb je:

  • Drie jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met BI onderdelen in Microsoft SQL Server zoals, SSAS, SSIS en SSRS;
  • Ervaring met BI concepten zoals, Kimball, Data Vault, ETL en OLAP.

Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ben je woonachtig in Nederland.

Wat je krijgt

Zoals gezegd: werkgeluk staat bij Pong. op nummer één. Wij willen dat jij met plezier in de auto stapt. Wij denken dat te kunnen bereiken door:

  • Jou te laten meedenken over je volgende opdracht;
  • Je een goed salaris te bieden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd te geven;
  • Een ruim trainingsaanbod te bieden, waardoor je diverse certificaten kan behalen.

En natuurlijk door je te faciliteren in wat je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een leaseauto die je ook privé mag rijden, een laptop en een vaste vergoeding voor je mobiele telefoon.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

Rik van der Veen

Community Manager

mobiel. +31 6 11 06 48 88 
email. rik.vanderveen@pong.nl
whatsapp

Daan Bakboord

Directeur

mobiel. +31 6 36 57 15 53 
email. daan.bakboord@pong.nl
whatsapp