Senad Cerimovic
Business Intelligence consultant


"Het aantrekkelijke van Pong als werkgever vind ik dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. In juli 2018 ben ik overgestapt naar Pong."

Mijn naam is Senad Cerimovic (1993). Ik heb 4 jaar Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht met als keuzevak Business Intelligence.

Daarna kreeg ik een traineeship aangeboden bij ATOS. Daar heb ik allerlei cursussen gevolgd over werkmethodes in de IT en de bijbehorende certificeringen gehaald. Via ATOS heb ik 2 jaar gewerkt bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vervolgens ben ik overgestapt naar Kadenza, waarvoor ik 2 jaar heb gewerkt bij kleine, middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Ik heb er veel ontwikkeld met Microsoft cloud producten en het 1e gedeelte van mijn certificering behaald.

Een platform creëren waaruit je makkelijk informatie kunt halen, dat geeft mij voldoening  
Bij Pong werk ik als Business Intelligence Consultant. In juli 2018 ben ik aan de slag gegaan bij het KWF. Sinds begin 2019 zit ik bij FNV. Ik ontsluit data uit verschillende bronsystemen. Op basis van deze gegevens kan het management bedrijfskritische besluiten nemen. Een eenduidig gestructureerd platform creëren waaruit je makkelijk je gewenste informatie kunt halen, dat geeft mij voldoening. 

Via Pong heb ik mijn Pre-Master gedaan, in februari ben ik gestart met mijn Master
Het aantrekkelijke van Pong als werkgever vind ik dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.
In juli 2018 ben ik overgestapt naar Pong. Daar heb ik het 2e deel van het Microsoft Data Management & Analytics certificeringsprogramma afgerond, zodat ik me nu MCSA mag noemen.
Via Pong heb ik mijn Pre-Master over methodes en technieken voor onderzoek gedaan. Dat is een schakeltraject dat je nodig hebt om te worden toegelaten tot een Master opleiding. In februari 2020 ben ik gestart met mijn Master. 

Mijn ambitie is om op termijn richting management consulting te gaan 
Pong staat voor groei en ontwikkeling. Door trainingen en cursussen. Maar ook door het delen van kennis met je vakgenoten. Mijn ambitie is om eerst mijn Master te halen en op termijn richting management consulting te gaan.jn bitie is o

Saskia en Senad op kantoor

Ik ben via Rakesh bij Pong gekomen
Ik ken Rakesh Baktawar heel goed. Eigenlijk ben ik via hem bij Pong terechtgekomen. Voordat hij directeur werd bij Pong is hij ook BI consultant bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken geweest. Hij heeft me enthousiast gemaakt. Het is een heel laagdrempelig bedrijf. Iedereen is open naar elkaar. Dat maakt Pong uniek. Er is heel veel ruimte voor eigen initiatief. In principe zorgt Pong voor de opdrachten. Mijn eerste opdracht voor het KWF kwam ook van Pong. Maar mijn tweede opdracht kwam uit mijn eigen netwerk.  

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met:

Rik van der Veen

Community Manager

mobiel. +31 6 11 06 48 88
email. rik.vanderveen@pong.nl
whatsapp

Solliciteer

Keuze vacature
Business Unit Manager Java & Development
Data & Analytics Consultant
Microsoft Business Intelligence Consultant
Automation Tester
Full Stack Java Developer
Ander