Software Developer

Java | Front-end | .NET
RIJSWIJK I FULLTIME I VAST CONTRACT

Wij willen niet opscheppen maar, Pong heeft alles wat jij zoekt in een werkgever. Voordat we verder gaan heb ik een vraag.

Heb jij al kennisgemaakt met onze Community Manager Rik? Nog niet? Gemiste kans! Bel of mail hem direct! Scroll even door voor zijn contactgegevens.

Top! Jullie hebben kennis gemaakt. Nu kunnen we verder. We hebben net besproken wat Pong doet dus laten we daar niet te lang bij stilstaan. Het draait ons om jou en je mede-Pongers. Wij maken de slogan "IT´s a people's business" waar! Dit doet Pong door jou maximaal te faciliteren. Wat je ook nodig hebt, het wordt thuisbezorgd. Van laptop tot borrelpakket, onze Pongers komen het persoonlijk brengen.


Thuis bij Pong

Als je op kantoor bent, zie je dat ook daar aan jou is gedacht. Je krijgt geen standaard werkplek, maar een plek waar Pong echt voor staat. Naast een comfortabele werkplek kan je een potje Ping-Pongen of gamen in onze huiskamer en altijd lekker eten. Want ja, alle Pongers koken en met zoveel nationaliteiten eet je bij ons iedere dag uit de internationale keuken. 

Wie is Martijn

Jouw manager Martijn is vriendelijk, heeft gevoel voor (droge) humor en houdt van directe communicatie. Hij kan niet wachten om zijn software kennis op jou en je collega's over te brengen. Martijn is net zoals alle Pongers ambitieus en zorgt voor de groei van zijn unit, met daarin sterke developers zoals jij. Daarnaast gaat Martijn graag met jou mee op studiereis in binnen- en buitenland.

Niet onbelangrijk: uiteraard ben jij te vinden bij één van onze opdrachtgevers, maar je bent ook van harte welkom op het kantoor van Pong. Wil je liever thuiswerken? Dat mag ook, als het bij de opdrachtgever past. De contractvorm en jouw salaris? Daar komen we wel uit. Voor Pong zijn arbeidsvoorwaarden maatwerk. En over een auto hoef je niet te onderhandelen. Je krijgt namelijk een hele mooie. Wij verklappen alvast dat het geen Peugeot 108 hoeft te zijn.

Dus, heb jij een hbo diploma en minimaal 3 jaar ervaring met development op het gebied van Java, front-end of .NET? Bel of Whatsapp dan met Rik of Martijn. Neem je expertise en je 'drive to become one of us'  mee en wordt een Ponger. Dan zorgen wij voor je werkgeluk!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

Rik van der Veen

Community Manager

mobiel. +31 6  11 06 48 88 
email. rik.vanderveen@pong.nl
whatsapp

Martijn Postma

Business Unit Manager Development

mobiel. +31 6 22 07 67 91 
email. martijn.postma@pong.nl
whatsapp