Testautomatiseerder

RIJSWIJK I FULLTIME I VAST CONTRACT

Geautomatiseerd testen zonder te veranderen in een robot? Jij weet hoe het moet! 

Wat ga je doen

Er is bijna niets zo vervelend als software die niet werkt. Daarom willen onze klanten graag dat jij from scratch met ze meedenkt bij het ontwikkelen van software, applicaties en websites. Door jouw expertise leg je de zwakke plekken in de programmatuur bloot en rapporteer je deze aan de software ontwikkelaar. De uitkomsten communiceer je met je team. Om dit te kunnen ben je zowel technisch als communicatief sterk onderlegd.

Pong

Bij ons staat werkgeluk op nummer één. Wij willen dat jij plezier hebt in je werk, jezelf blijft ontwikkelen en je daardoor vol overgave kan inzetten voor onze klanten. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij door te investeren in opleidingen en het organiseren van kennissessies en informatieavonden.

Pong is werkgever en dienstverlener in één. Onze klanten behoren tot de top 500 van Nederland en zetten onze Pongers in voor complexe vraagstukken. Je kunt nog zo goed zijn in iets, of technisch sterk zijn, maar als je het niet goed inzet landt het ook niet in de organisatie. Daarom zit ons antwoord niet in complexiteit, maar juist in eenvoud. Pong zet usability voorop, niet de vorm. Wij programmeren niet klakkeloos, maar vereenvoudigen waar we kunnen. Dát vergt échte expertise.

Over jou

Je hebt minimaal 5 jaar of langer ervaring als testautomatiseerder. Je bent gewend om te werken in een agile/scrum of DevOps omgeving en het testvak kent voor jou geen geheimen. Je hebt sterke programmeervaardigheden in C#, C++, Java of JavaScript. En je hebt ervaring met tools zoals: Ranorex, Selenium, Robot Framework, Cucumber, Tosca, FitNesse, SpecFlow. Andere tooling is uiteraard een sterke pré.

Je bent leergierig, communicatief vaardig én sociaal en je vind het leuk om in afwisselende omgevingen te werken.


Je hebt een hbo diploma, bent ISTQB Foundation en/of TMAP gecertificeerd. De lijst is compleet als je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal én in Nederland woont.

Wat je krijgt

Zoals gezegd: werkgeluk staat bij Pong. op nummer één. Wij willen dat jij met plezier in de auto stapt. Wij denken dat te kunnen bereiken door:

- Jou te laten meedenken over je volgende opdracht;
- Je een goed salaris te bieden, aangevuld met een aantrekkelijke bonus;
- Een contract voor onbepaalde tijd te geven;
- Een ruim trainingsaanbod te bieden, waardoor je diverse certificaten kan behalen.

En natuurlijk door je te faciliteren in wat je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een leaseauto die je ook privé mag rijden, een laptop en een vaste vergoeding voor je mobiele telefoon.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

James Brinkman

Community Manager

mobiel. +31 6 41 34 08 13 
email. james.brinkman@pong.nl
whatsapp

Erwin Poeran

Business Unit Manager Testing

mobiel. +31 6 30 46 38 76
email. erwin.poeran@pong.nl
whatsapp

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34