Dagmar Tieleman boxend

Wie wij zijn?

“Mensen, spirit, expertise: de drie key words in onze filosofie.” Het gaat om jou. Als IT-specialist. Als Ponger. Als mens. Maar ook om de eindgebruiker van de IT-oplossing. Alles wat we doen heeft één centraal uitgangspunt: mensen.

Mensen willen simpelweg één ding en dat is gelukkig zijn. We vinden dat techniek moet beginnen bij mensen, niet bij de techniek zelf. 

Een echte Ponger snapt dat en begint met die ene vraag: waarom? Als je niet snapt waarom de klant iets wil, kun je niet het resultaat boeken waar mensen blij van worden. Techniek is geen kunstje dat je kunt dupliceren; geen one size fits all. 
 
Pongers hebben drive om te groeien en een open mind om te leren. Ze willen verbeteren in een leuke werkomgeving. Externe factoren zijn niet doorslaggevend; doelstellingen en ambitie wél. Dat is de Pong Spirit. De Pong Spirit zit in je. We geloven daarom niet zo in termen als junior, medior of senior. Wél in elkaar verder helpen: klanten en collega’s. Onze spirit maakt ons samen beter.
 
Je kunt nog zo goed zijn in iets, of technisch sterk zijn, maar als je het niet goed inzet, landt het ook niet in de organisatie. Het antwoord zit niet in complexiteit, maar juist in de eenvoud. Een mooie oplossing is niet per definitie werkbaar. We zetten usability daarom voorop, niet de vorm. Wij programmeren dus niet klakkeloos, maar vereenvoudigen waar we kunnen. Dát vergt échte expertise.

Wheel of happiness

Word jij ook onze nieuwe Pong professional?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij inspraak over jouw volgende project en werken in een laagdrempelige organisatie met leuke collega’s?

Wat bij Pong centraal staat

Leer meer over onze bedrijfscultuur

Continue in ontwikkeling

Het verlangen om te slagen is een bepalende eigenschap van ambitie. Bij Pong wordt dit verlangen gefaciliteerd en met een gezonde dosis aan actie word je naar nieuwe carrièrehoogten gestuwd. Ambitieus zijn is een goede zaak. Pong houdt van ambitieuze mensen vanwege hun enthousiasme en gedrevenheid. Dit soort energie leidt naar ontwikkeling en brengt je naar het volgende niveau.

Balans in werk en privé

Er is maar één persoon in het leven die de uitkomst van je succes bepaalt en dat ben jij. Wij geloven dat je werk een gereedschap is voor je toekomst. Als je in de juiste richting vliegt, zal Pong je zeker helpen om te landen waar je maar wilt. In deze reis is je persoonlijke leven het belangrijkste aspect. Het enige dat telt is je geluk.

Omgeven door experts

Wanneer we iets doen, dan doen wij het goed of zelfs beter. Pong werkt op het hoogste niveau. Als IT-experts weten we alles van Business Intelligence, Java en Testing. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren blijf je jezelf verder ontwikkelen. Pong doet er alles aan om je verder te helpen met je carrière.


Even voorstellen
Maak kennis met het team van Pong

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34