Wij geloven dat je werk een gereedschap is waar jij je toekomst mee kan vormen

Pong is een fanatieke IT-club en wil dat graag blijven. Energieke medewerkers die de mogelijkheden aangrijpen om zichzelf en anderen te blijven ontwikkelen zijn daarvoor onontbeerlijk.

Ken je dat spelletje, Pong? Een klassieker! Twee spelers tikken een vierkant tennisballetje heen en weer. Het leukste aan Pong? De rally's waarbij beide spelers het beste van zichzelf moeten laten zien.

Daarom heten wij Pong, want net zoals het spelletje pingpongen we samen met de klant projecten tot een mooi eindresultaat.

Ooit gehoord van het 'doen-scenario'? Wij van Pong houden ervan de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn niet bang om aan de slag te gaan en om zelf waardevolle diensten, producten en kennis te ontwikkelen voor Pong en haar klanten. Dit gebeurt in een omgeving waar vertrouwen voorop staat. Je moet als medewerker risico’s kunnen nemen en fouten mogen maken. Zonder deze eigenschappen geen innovatie en vooruitgang.

Word jij ook onze nieuwe Pong professional?

Klik op Join our team en vul je gegevens en ambitie in. En tot snel!

Join our team

Wat bij Pong centraal staat

Leer meer over onze bedrijfscultuur

Continu in ontwikkeling

Het verlangen om te slagen is een bepalende eigenschap van ambitie. Bij Pong wordt dit verlangen gefaciliteerd en met een gezonde dosis aan actie wordt je naar nieuwe carrièrehoogten gestuwd. Ambitieus zijn is een goede zaak. Pong houdt van ambitieuze mensen vanwege hun enthousiasme en gedrevenheid. Dit soort energie leidt naar ontwikkeling en brengt je naar het volgende niveau.

Balans in werk en privé

Er is maar één persoon in het leven die de uitkomst van je succes bepaalt en dat ben jij. Wij geloven dat je werk een gereedschap is voor je toekomst. Als je in de juiste richting vliegt, zal Pong je zeker helpen om te landen waar je maar wilt. In deze reis is je persoonlijke leven het belangrijkste aspect. Het enige dat telt is je geluk.

Omgeven door experts

Wanneer we iets doen, dan doen wij het goed of zelfs beter. Pong werkt op het hoogste niveau. Als IT-experts weten we alles van Business Intelligence, Java en Testing. Door van elkaar te leren en elkaar te inspireren blijf je jezelf verder ontwikkelen. Pong doet er alles aan om je verder te helpen met je carrière.

Saturnusstraat 60 (Unit 10)
2516 AH  Den Haag
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34

2018 © pong | Disclaimer | Privacy Statement