Wat we doen

We vertalen complexe IT-vragen naar eenvoudige IT-oplossingen

We zijn werkgever en dienstverlener: Pong koppelt ambitieuze en creatieve IT-specialisten aan klanten die met een IT-vraagstuk worstelen. Vaak gaat het hier om vraagstukken die betrekking hebben op datagedreven veranderingen, waaronder datavisualisatie, app development en testing.

We zien dat IT vaak onnodig complex wordt gemaakt. De uitdaging is ook complex om mee te beginnen. Maar de kracht van een goede oplossing zit in de eenvoud. Simplificatie vergt kennis en kunde. Daar excelleren we in.

Data & Analytics

De Data & Analytics unit van Pong focust op het verzamelen, verwerken, opslaan en presenteren van data. Onze Data Engineers zorgen voor een solide Data Infrastructuur. Zij gebruiken de laatste methoden en technieken om een schaalbare en efficiënte data pijplijn neer te leggen. Onze Data Analisten maken de data zodanig inzichtelijk dat er tijdig actie ondernomen kan worden op basis van feiten en binnen de juiste context.

Testing

Onze Testing professionals hebben de expertise om de te testen materie te analyseren, te ontwerpen en om te bepalen hoe deze getest moet worden. Zij testen voortdurend om te zorgen dat bedrijfssystemen en productfuncties zich correct blijven gedragen. Onze testers spreken zowel de taal van de tester als van de ontwikkelaar, hebben affiniteit met tools en testmethodieken en passie voor het testvak.

Java Development

Onze Java developers verstaan de kunst om complexe vraagstukken te simplificeren. Zij hebben ervaring met agile werken en kennis van de cloud. Onze Java developers werken aan het begrijpen van de business en het achterliggende doel. Hierdoor realiseren zij software gedreven vanuit business requirements en niet per definitie vanuit de complexe architectuur die hier achter ligt.

Onze belofte aan de klant:

Wij zorgen dat onze ambitieuze IT-specialisten de organisatie sneller laat groeien. Dat doen we door complete IT-vraagstukken simpel en werkbaar te maken voor iedereen.

meer weten, maak een afspraak

Veraartlaan 12 
2288 GM Rijswijk (ZH)
t. +31 (0)85 13 00 730
e. info@pong.nl
w. www.pong.nl

kvk 63374641
btw nr. NL855208958B.01
bank nr. NL 25 ABNA 0596 7045 34